Pagina hoofd met logo


Route

Valburg ligt tussen Arnhem en Nijmegen in naast de plaats Elst. Het adres van De Hazelaar is Molenstraat 12, 6675 BX In Valburg.

Komend vanaf Elst

volgt u de Valburgseweg en de Tielsestraat, tot Valburg. Hier slaat u op het eerste kruispunt links, de Reethsestraat in. U slaat daarna de eerste weg rechts af, dit is de Molenstraat. Molenstraat 12 is het hoekhuis dat recht tegenover de molen “Nieuw Leven” ligt. Op de Meuland, rechtsaf, is parkeergelegenheid tegenover de praktijk.

Komend vanaf Zetten

volgt u de Tielsestraat naar Valburg. U passeert de kerk van Valburg en slaat dan (2e afslag) rechtsaf, de Reethsestraat in. U slaat daarna de eerste weg rechts af, dit is de Molenstraat. Molenstraat 12 is het hoekhuis dat recht tegenover de molen “Nieuw Leven” ligt. Op de Meuland, rechtsaf, is parkeergelegenheid tegenover de praktijk.

Komend vanaf de A15

neemt u afslag Oosterhout- Elst. Volg Elst. Sla direct onder aan de viaduct de Reethsestraat in. Volg deze straat langs de spoordijk van de Betuwelijn. Bij een T splitsing gaat u rechtsaf. In Valburg aangekomen slaat u de eerste weg links af de Molenstraat in. Molenstraat 12 is het hoekhuis dat recht tegenover de molen “Nieuw Leven” ligt. Op de Meuland, rechtsaf, is parkeergelegenheid tegenover de praktijk.


>> Direct een afspraak maken


Lid van de Nederlands Vereniging voor Traditionale Chines Geneeskunde Zhong Reg. nr: 100549006564