Pagina hoofd met logo


Chronische aandoeningen

Er wordt gebruik gemaakt van de inzichten en methoden van dr. Zhang uit China en Hugo Nielsen uit Denemarken. De combinatie ECIWO en parallel-acupunctuur blijkt zeer effectief te zijn als ondersteunende behandeling bij chronische klachten en kanker.

Prof. Yingqing ZhangIn 1973 ontdekte prof. Yingqing Zhang het bestaan van fysiologische en pathologische met elkaar overeenkomende gebieden in het lichaam. In het lichaam, zitten 216 lange botdelen, die elk op zich een afspiegeling vormen van het totale lichaam. Bij ziekte is dit weer terug te vinden in de botdelen. Prof. Zhang noemde dit het ECIWO systeem. (Embryo Containing Information of the Whole Organism).

Het Hugo Nielsen Instituut is in Denemarken door het ministerie erkend en ontving een Europese subsidie voor verder onderzoek. Hugo Nielsen ontdekte dat elke ziekte/ziekmakende invloeden die je doormaakt, sporen achterlaat in het lichaam. Deze sporen spelen een rol bij het ontstaan van ziekte.

Via een behandelmethode die hij parallel acupunctuur noemt behaalt hij al 30 jaar lang zeer goede resultaten. Als u meer wilt weten over de methode, Hugo Nielsen heeft een uitgebreide website waarin hij de methode toelicht met publicaties en verslagen van wetenschappers en klanten. http://www.hni.dk/ .

De Hazelaar biedt deze behandelwijzen uitsluitend aan onder de voorwaarde dat u ook onder behandeling staat van een arts of specialist.

Inmiddels heb ik zelf goede resultaten verkregen bij klachten van reuma, schildklier ,tinnitus, doofheid, ADHD en prostaatkanker.


>> Direct een afspraak maken

Lid van de Nederlands Vereniging voor Traditionale Chines Geneeskunde Zhong Reg. nr: 100549006564